Saturday, March 14, 2015

Pencarian Geng TBO...

PENCARIAN GENG TBO .!!
image
Apa tu..TBO..??
Mesti ramai yg ingat..mcm geng nak tgk wayang kann…??..iskk…bukan laa…ada ke rupa saya nie kaki wayang…lebih syok tgk wayang kat rumah..kan semua dh ada sekrg nie…tekan je suis..padam kan lampu…pasang LCD projector ..dah siap wayang kat rumah…senangg!!..
tapi..bukan geng tu yg saya nak cari…
GENG TBO nie…adalah geng2 yg sukaaa nak BUAT DUIT…Tapi secara santai dan paling bestnya secara PART TIME…sbb..saya nk kongsikan formula THE MAGIC OF PART TIME..dgn MODUL TBO..!!
Mudah je..semua kat hujung jari …santai2 dengan family atau kat mana pun anda berada..(janji ada line tenet laa)…haa…dah bole buat TBO dan buat DUIT.$$$$…
Boleh percaya ke..???
Ok..kalau anda tak percaya…anda cer tengok pic saya tu…tu laa org2 yg dah berjaya buat TBO..kak aini tu…sehari dpt RM3000..yg dapat RM500-1000 sebulan…alhamdulillah…memang ramai…isk2..kalau tak..tak kan laa sales sebulan mencecah 2 Juta…iyer tak…??..mcm CDM Norazlin tu…6 angka tauu sebulan…anda nak???



Ok…senang jer dgn TBO nie..kita buat keje…ikut Modul yg diberikan…tinggal nak COPY N
PASTE jer…haiii…mudahhh sgtttt…smpai kak aini pun bole lajuu kerass tu..psstt…semlm..en abg dia siap belikan lappy baru tau…hehe..best ke tak bestt tu..???
So…kalau anda berminat nk JOIN GENG TBO kami…dan KUASAI FORMULA THE MAGIC OF PART TIME……
PM SAYA @ Feena Radzi (fb)
Atau WA +60107603454
Pasti sy akn cuba reply
laju2..sbb..geng TBO nie…cukupp ramai peminatnya…ramai yg nak merisik2…cuma..sapa cepat dia dulu laa…
Penyertaan sya LIMITKAN KPD 10 org shj …sbb saya nak bagi anda
BETUL2 KUASAI ..
FORMULA
THE MAGIC OF PART TIME
DGN GENG TBO..!!
Bertindak sekrg..!..Andakah 10 org itu..??..anda berani…??…

No comments: